Kitul de participare AlerGând la Pădure 2020 include:

  • Număr cu cip cronometrare.
  • Produse revitalizante
  • Puncte de alimentare pe traseele de 11 Km și 20 Km unde se va putea consuma apă, băutură energizantă, fructe, biscuiți, ciocolată, cașcaval etc.
  • Revitalizare în zona de Start/Sosire.
  • Medalie de finisher pentru toți cei care termină cursele în timpul indicat.
  • Premii în bani – semimaraton Open F/M;  în echipament sportiv sau produse la toate celelalte categorii.
  • O gustare după concurs.

Tricoul oficial AlerGând la Pădure 2020 se poate achiziționa separat în momentul înscrierii online contra sumei de 20 RON, până în data de 19 aprilie 2020.

Kitul de participare se ridică doar personal pe data de 1 noiembrie 2020 și în dimineața concursului, de către participantul înscris online/ la fața locului, pe baza unui act de identitate și al înmânării declarației de participare la eveniment completate și semnate. Nu trimitem kitul prin poștă și nu comercializăm kituri. Dacă la sfârșitul cursei vor rămâne pachete de start neridicate de către concurenți, acestea vor fi împărțite în ordine celor înscriși la fața locului care nu au avut kitul complet, iar apoi voluntarilor concursului.

Înscrierea este considerată validă odată cu finalizarea plății online, la checkout. Dacă nu ați urmat acești pași, atunci înscrierea nu a fost efectuată.

Tabelul cu înscriși se actualizează într-un interval de 1h și 48h. Dacă înscrierea a fost făcută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista. La fel și în cazul sărbătorilor legale.

Dacă nu mai puteți participa la concurs după ce v-ați înscris, aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane dar este responsabilitatea dumneavoastră să găsiți persoana către care veți face transferul. Confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

Contribuția de participare la eveniment nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi. Totuși, aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane

Pentru alte nelămuriri vă rugăm să consultați regulamentul concursului aici.

Pentru orice alte întrebări ne puteți scrie la: contact@alergandlapadure.ro

 

Inchide meniul