Kitul de participare AlerGând la Pădure 2023 include:

  • Număr cu cip cronometrare
  • Produse revitalizante
  • Puncte de alimentare pe traseele de 10,5 km 23 km și 43 km unde se va putea consuma apă, băutură energizantă, fructe, biscuiți, ciocolată, cașcaval etc.
  • Revitalizare în zona de Start/Sosire.
  • Medalie de finisher pentru toți cei care termină cursele în timpul indicat.
  • Premii – maraton Open F/M, semimaraton Open F/M și 10 km Open F/M.
  • O gustare după concurs.

Kitul de participare se ridică doar personal pe data de 27 octombrie, de la ora 16:00 la ora 21:00 sau în 28 octombrie între orele 8:00- 8:45, pe baza unui act de identitate și al înmânării declarației de participare la eveniment completate și semnate. 

Dacă la sfârșitul cursei vor rămâne pachete de start neridicate de către concurenți, acestea vor fi împărțite voluntarilor concursului.

Înscrierea este considerată validă odată cu finalizarea plății online, la check-out. Dacă nu ați urmat acești pași, atunci înscrierea nu a fost efectuată.

Tabelul cu înscriși se actualizează într-un interval de 1h și 48h. Dacă înscrierea a fost făcută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista. La fel și în cazul sărbătorilor legale.

Dacă nu mai puteți participa la concurs după ce v-ați înscris, aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane dar este responsabilitatea dumneavoastră să găsiți persoana către care veți face transferul. Confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

Contribuția de participare la eveniment nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi. Totuși, aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane.

Pentru alte nelămuriri vă rugăm să consultați regulamentul concursului aici.

Pentru orice alte întrebări ne puteți scrie la: contact@alergandlapadure.ro