Semimaraton 19.4 km

Diferență de nivel: +945 m / -945 m.

Traseul este recomandat celor care vor să-și crească performanțele în acest sport.

Descrierea traseului:

Startul și sosirea este pe stadionul de la Valea Domanului – Mircea și Cristi Chivu. Se traversează șoseaua DN58 și începe urcarea, din ce în ce mai accentuată aproximativ 301 m pe distanța de 2,5 km urmată de coborâre către cantonul Doman unde este și primul punct de revitalizare. Se continua pe un drum forestier pe curbă de nivel aprox. 1,5 km, apoi o secțiune de urcare aproximativ +200 m, pe o distanță de 1 km unde se atinge punctul de altitudine maxim La Arșiță (560m). De aici coborâm spre pct. Masa Rotundă, de unde traseul continua în coborâre către Poiana Golului. Din Poiana se coboară pe o poteca stâncoasă până la șoseaua DN58, care se traversează in zona magazinului Lidl. Aici se află al 2-lea punct de revitalizare complet.

Urmează urcare, din ce în ce mai accentuată.  Aproximativ +280m pe distanța de 3,3 km (cu scurte secțiuni de revenire intercalate). Alergăm pe culmea dealului Ciorii pe drum forestier și urmează o coborâre pe poteca iar apoi urcarea finală până la pct. Masa de picnic. De aici traseul este în coborâre 2,5 km – tehnică pe ultimii 200m, se traversează apa și se iese în șosea. Se aleargă pe șosea aprox. 200m până în dreptul stadionului Valea Doman, se ocolește și se intră pe pista de alergare a stadionului unde după turnantă este linia de finiș.

Puncte de revitalizare sunt la Canton Doman (km 4.5), la magazinul Lidl (10.7km) și la finiș.

Un punct de revitalizare complet va conţine apă plată, suc, fructe, dulciuri.

Cros 11.3 km

Diferenţă de nivel: +514 m/-514 m.

Traseul este recomandat celor care practică în mod regulat alergarea montană.

Descrierea traseului:

Startul și sosirea este pe stadionul de la Valea Domanului – Mircea și Cristi Chivu. Se traversează șoseaua DN57 și începe urcarea, din ce în ce mai accentuată aproximativ 301 m pe distanța de 2,5 km urmată de coborâre către cantonul Doman unde este și primul punct de revitalizare. Se continua pe un drum forestier pe curba de nivel aprox. 1,5 km, apoi o secțiune de urcare aproximativ +200 m, pe o distanță de 1 km unde se atinge punctul de altitudine maxim La Arșiță (560m). De aici coborâm spre pct. Masa Rotundă, de unde traseul continua în coborâre către Poiana Golului. Din Poiana se coboară pe o poteca stâncoasă până la șoseaua DN57. Se traversează șoseaua în zona stadionului apoi se intră pe pista de alergare a stadionului unde după turnantă este linia de finiș.

La Canton Doman (km 4.5) este punct de revitalizare complet, acesta va conține apă plată, suc, fructe, dulciuri. La fel și la stadion la finiș.

Cros 4.14 km

Diferenţă de nivel: +210 m / -210 m.

Traseul este recomandat celor care se apucă de acest sport.

Descrierea traseului:

Start/sosire este pe stadionul de la Valea Domanului – Mircea și Cristi Chivu. Se traversează șoseaua DN57 și începe urcarea, din ce în ce mai accentuată aproximativ 136 m pe distanța de 804 m. Se ajunge în Poiana Golului, se traversează întreaga poiana și se coboară pe o poteca stâncoasă până la șoseaua DN57, care se traversează în zona stadionului. Apoi se intră pe pista de alergare a stadionului unde după turnantă este linia de finiș.

La finiș este de punct de revitalizare complet, acesta va conține apă plată, suc, fructe, dulciuri.

Cursa Populară de 1 km și cursele pentru copii

Pentru a promova un stil de viață sănătos care combină bucuria de a alerga cu cea de a dărui, cursa de 1 km se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, starea sau condiție fizică. Cursa se va desfășura în incinta Stadionului Mircea Chivu și constă în 2 ture de stadion.

Cursele pentru copii vor consta într-o tură de stadion de 400 m. Startul va fi dat pe categorii de vârstă.

Inchide meniul